ANTUNOVIC: ISPRAZNE POLEMIKE

Izvor: B92

Petak, 30.11.2001.

18:00

Default images
Potpredsednik hrvatske vlade Zeljka Antunovic optuzuje OEBS da brojkom od 50.000 stanova, koje bi trebalo vratiti Srbima, izaziva isprazne polemike i politicku nestabilnost Hrvatske. Ona tvrdi da se radi o "necijim politickim interesima" i da je "svima jasno da su stanarska prava u Hrvatskoj ukinuta" i da "Hrvatska sada samo zbog toga nema nameru da menja svoje zakone, pa je zahtevi OEBS prilicno uznemiravaju".

U Splitu je u cetvrtak osnovan stozer za zastitu osumnjicenih za ratne zlocine nad Srbima u ratnoj luci "Lora" 1991. i 1992. Osnivac i glavni finansijer je fudbaler "Hajduka" i hrvatske reprezentacije Igor Stimac.

Stimcev stozer tvrdi da se prema osumnjicenima za ratne zlocine u "Lori"

u splitskom zatvoru sada ponasa krajnje neljudski i da ce stoga njegov stozer nastojati da spreci takvo postupanje "svim sredstvima".

Zanimljivo je da su zatvorenici izjavili da je ponasanje prema njima vrlo korektno, ali Stimac kaze da oni ne znaju sta govore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: