DJINDJIC: JEFTINA POLITICKA PARADA SNP-A

Izvor: B92

Subota, 30.06.2001.

22:58

Default images
Premijer Srbije, Zoran Djindjic, izjavio je za “Glas Amerike” da je to sto radi SNP ironicno i neozbiljno. “Oni vec dva meseca nas ubedjuju da pitanje saradnje sa Hagom regulisemo na republickom nivou, i kada smo mi to uradili, oni kazu da je to krsenje Ustava”, kaze Djindjic: “Ja mislim da bi oni prvo morali da se saberu sami sa sobom, najpre u Crnoj Gori da vide gde im je mesto i da se dogovore sa drugom strankom u Crnoj Gori, sta je taj minimum njihovog zajednickog interesa u vezi sa Srbijom i Jugoslavijom. Onda da taj zajednicki minimum predoce nama i da vidimo sta je minimum koji Srbija vidi u toj federaciji i da onda razgovoramo o temi koja je zapravo jedina tema izmedju nas, a to je koncepcija savezne drzave. Ovako, mislim, da oni prave jednu jeftinu politicku paradu. Naravno oni ce za dva, tri dana da budu ponovo u toj istoj vladi”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: