DJINDJIC: VOJVODINA JE BILA IZDRZAVANA

Izvor: B92

Petak, 01.06.2001.

19:55

Default images
Predsednik Vlade Srbije Zoran Djindjic posetio je u petak Suboticu. Slucajno ili ne, tek - Djindjiceva poseta je bila vrlo slicna proslogodisnjem boravku Mirka Marjanovica u tom gradu, za B92 izvestava Larisa Inic. Predsednik Vlade Srbije posetio je suboticke fabrike Severin i 29. novembar a otvorio je i dnevnik radova na zaobilaznici puta E 75. Direktorima nekadasnjih privrednih giganata Djindjic je rekao da socijalnih kredita nece biti, ali da je Vlada spremna da pomogne pokretanje proizvodnje na zdravim osnovama. Djindjic je o odnosu centralne vlasti prema Vojvodini rekao da da pljacke nije bilo i da je u pripremi izvestaj o davanju Vojvodine republici i obratno, prema kome je Vojvodina bila izdrzavana. Poseta je po protokolu podsecala na posetu Mirka Marjanovica od prosle godine. "Nije valjda bas sve sto je Mirko Marjanovic radio bilo tako da to niko drugi ne treba da radi", rekao je Djindjic, prenosi B92.

Premijer Srbije je najavio imenovanje direktora Republicke uprave javnih prihoda na celu komisije za otkrivanje korupcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: