CANAK POHVALIO MUP SRBIJE

Izvor: B92

Subota, 31.03.2001.

23:44

Default images
Predsednik Skupstine Vojvodine Nenad Canak izrazio je nadu da ce bivsi jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic biti priveden licu pravde u narednih nekoliko casova i pohvalio Ministarstvo unutrasnjih poslova Srbije, prenosi FoNet. "Koliko sam shvatio, u DOS-u trenutno nema dilema oko toga da li Milosevic treba ili ne treba da bude uhapsen i to je sad sasvim jasno. Drugo, vrlo sam ponosan na funkcionisanje MUP-a, ciji se pripadnici trude da ne ugroze zivote i imovinu gradjana prilikom izvodjenja ove akcije", izjavio je Canak za Srnu, dodajuci da je bivsi predsednik SRJ napravio dovoljno stete i zla, te da mu ne treba sad, u njegovim poslednjim trenutcima, dozvoliti da povuce jos neki zivot sa sobom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: