COVIC: USPESNI RAZGOVORI SA DELEGACIJOM NATO

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2001.

22:12

Default images
Razgovori potpredsednika Vlade Srbije Nebojse Covica sa delegacijom NATO koju je predvodio specijalni izaslanik Dzordza Robertsona Piter Fejt zavrseni su u sredu nesto pre 21 cas, javlja dopisnik Radija B92. Covic je na konferenciji za novinare da je u pitanju "dobar i konstruktivan razgovor koji se nastavlja se u duhu svega onoga sto smo radili i prezentirali u Briselu u ime Savezne i Republicke vlade". "To je sada na putu da se u dobrom delu operacionalizuje u smislu redefinisanja Kopene zone bezbednosti. Konkretnije detalje cete imati nakon nasih sutrasnjih razgovora i, naravno, nakon razgovora sa predstavicima albanske nacionalne zajednice, posto i oni moraju biti ukljuceni u sve to", istakao je Covic i dodao: "Sve ide putem mirnog resenja citavog ovog problema na jugu Srbije, koji je opasan za citav region".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: