U PONEDELJAK KRIVICNA PRIJAVA PROTIV KERTESA

Izvor: B92

Petak, 12.01.2001.

16:42

Default images
Savezni ministar unutrasnjih poslova Zoran Zivkovic najavio je danas da ce protiv bivseg direktora Savezne uprave carina Mihalja Kertesa u ponedeljak biti podneta krivicna prijava zbog neovlascenog posedovanja oruzja, javlja FoNet. Ministar Zivkovic je na konferenciji za novinare saopstio da jedan broj bivsih saveznih funkcionera nije vratio oruzje uzeto iz magacina Saveznog ministarstva unutrasnjih poslova i dodao da ministarstvo nece protiv njih podneti krivicne prijave, vec da ce oformiti Komisiju koja ce ispitati ko je, kada i u cije ime uzimao oruzje i opremu. On je dodao da je od ovoga izuzet slucaj bivseg direktora Savezne uprave carine Mihalja Kertesa kod koga se nalazi 14 heklera, jedan revolver "kobra", jedan pistolj CZ 99 i izvesna kolicina municije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: