MILENIJUMSKI BAL U SARAJEVU, ANA BEKUTA NA BEMBASI

Izvor: B92

Nedelja, 31.12.2000.

15:07

Default images
Dok Srbija u novi milenijum ulazi uz pevace i bendove iz Hrvatske i Bosne, nase komsije preko Drine zabavljace beogradski i zagrebacki estradni umetnici. Kako javlja dopisnik Radija B92 iz Republike Srpske, vlada kantona Sarajevo utrosila je 80.000 konvertibilnih maraka za organizaciju milenijumskog bala na centralnom gradskom trgu ispred Narodnog pozorista. Ocekuje se prisustvo oko sto hiljada Sarajlija koje ce celu noc zabavljati sarajevske, slovenacke i hrvatske grupe, neizbezni Josip Pejakovic, a u ponoc, kako su organizatori najavili, i spektakularni vatromet. Slicno ce biti i na Trgu Krajine u Banjaluci, gde ce one, koji ce novi milenijum docekati na ulicama grada, do ponoci zabavljati poznate beogradske i banjalucke rok-grupe, a od ponoci i dragacevski trubaci. Oni sa malo dubljim dzepom i narodnjackim ukusom Novu godinu ce docekati u sarajevskom restoranu "Bazeni" na Bembasi, gde ce ih za 150 DEM po stolici zabavljati Ana Bekuta. Nesto jeftinije proci ce oni koji su se odlucili za hotele na Jahorini, gde se cene za najludju noc krecu izmedju 50 i 80 DEM. Goste jahorinskog hotela Bistrica zabavljace Snecana Savic, a posebna atrakcija za one koji uz zabavu vole i politiku, bice prisustvo predsednika Republike Srpske Mirka Sarovica. Nisu zaboravljeni ni najmladji stanovnici koje vec dvadesetak dana obilazi novogodisnji karavan Koka-kole casteci decu paketicima i popularnim napitkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: