TATJANA LENARD: NIJE BILO ZVANICNE NAJAVE BOMBARDOVANJA RTS

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.11.2000.

23:35

Default images
Bivsi urednik spoljnopoliticke redakcije Radio-televizije Srbije Tatjana Lenard izjavila je da nije bilo zvanicnih upozorenja da ce ta televizija biti bombardovana u noci izmedju 22. i 23. aprila prosle godine, i da ona nije bila nadlezna za bezbednost radnika, javlja Beta. Lenardova je, gostujuci na Trecem programu RTS-a, iznela tvrdnju da je tokom bombardovanja SRJ svaku noc dezurala u RTS-u, a da je u noci kada je zgrada televizije u Abardarevoj ulici bila pogodjena bila na ranije ugovorenom sluzbenom putu u Budimpesti. Ona je negirala da je jednim od svojih kometara objavljenih na RTS-u isprovocirala bombardovanje zgrade te televizije, isticuci da je njena izjava "neka Klark puca, mi ga cekamo u Takovskoj 10" bila "figura".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: