U SREDU SASTANAK PREDSTAVNIKA SPO-a, SRS-a I G17 PLUS?

Izvor: B92

Subota, 30.09.2000.

20:47

Default images
"Poslanicki klub Srpskog pokreta obnove u republickoj skupstini na sastanku zakazanom u sredu odlucice o buducim potezima ove partije u institucijama Srbije:, izjavio je za ANEM gradonacelnik Kragujevca i funkcioner SPO-a, Veroljub Stevanovic. On je dodao da postoji ideja da se odmah posle sastanka kluba poslanika SPO-a, sastanu predstavnici te i Srpske radikalne stranke u Skupstini Srbije. "Predlozicu da posle svega sastanemo sa ljudima iz DOS-a, G17 plus i jos nekih relevantnih organizacija", kaze Stevanovic i dodaje: "Iznecemo zahtev da se sa radikalima dogovori predlog za smenu predsednika skupstine g. Tomica, zatim istupanje radikala iz vlade, sto bi izazvalo krizu vlade, koja bi znacila ili raspustanje skupstine, ili uspostavljanje druge vlade, ili vanredno stanje - o cemu bismo se zajedno dogovorili vrlo precizno". "Sve je u tome da se problem resi na republickom nivou", ocenio je Stevanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: