JOVANOVIC: SRBIJA I SRJ NISU U IZOLACIJI

Izvor: B92

Četvrtak, 31.08.2000.

20:06

Default images
Visoki funkcioner Socijalisticke partije Srbije Zivadin Jovanovic izjavio je u cetvrtak u Jagodini da su Srbija i SR Jugoslavija otvorene za ravnopravnu saradnju sa svim zemljama. "Nasa zemlja ima saradnju i zvanicne diplomatske odnose sa 170 zemalja u svetu. Predstavnici Savezne vlade mogu slobodno da putuju, da razgovaraju i dogovaraju se sa predstavnicima tri cetvrtine zemalja na planeti, pa onda o kojoj je to samoizolaciji rec", rekao je Jovanovic tokom posete Jagodini, prenosi Radio-televizija Srbije, te Beta. On je negirao da su Srbija i SRJ u izolaciji. "Nasa otvorenost dovodi u vrlo neugodnu situaciju sve one faktore u Evropi i u svetu koji noseni svojim egoisticnim interesima nastoje da nas prikazu kao izolovanu zemlju, ili kao zemlju koja je toboze u samoizolaciji", rekao je Jovanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: