VLADIMIR JOVANOVIC PREDAT CRNOGORSKOJ POLICIJI

Izvor: B92

Petak, 30.06.2000.

22:49

Default images
Beogradska policija u petak je uhapsila i predala crngorskim organima Vladimira Jovanovica, osumnjicenog za ucesce u atentatu na lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draskovica. Kako je javila Radio-televizija Srbije, SUP Beograd je saopstio da je "danas u Beogradu, po zahtevu istraznog sudije Viseg suda u Podgorici, lisen slobode Vladimir Jovanovic zvani Japanac, rodjen 1968. godine, iz Budve". Odmah nakon lisavanja slobode beogradska policija je Jovanovica predala ovlascenim licima koje je uputio Visi sud u Podgorici, javila je RTS, uz snimak policajaca koji uvode osobu s lisicama na rukama u avion "Montenegro earlajnsa". Porptarol Srpskog pokreta obnove Ivan Kovacevic ocenio je da su saopstenja nadleznih crnogorskih organa uticala da beogradska policija uhapsi Jovanovica i preda ga podgorickom Visem sudu. Kovacevic je u izjavi agenciji Beta ocenio da je "saopstenje crnogorskog MUP-a i drzavnih organa ostavilo srpskoj drzavi vrlo malo prostora za izbegavanje onog sto mora da uradi - da preda one za kojima je raspisana poternica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: