MIHAJLOVIC O OPOZICIONOM DELOVANJU

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2000.

22:09

Default images
Celnik Nove Demokratije Dusan Mihajlovic izjavio je da koalicija DAN, ciji je kopredsednik, ocekuje da ce se sve stranke udruzene opozicije okrenuti cilju udruzivanja, a to je promena vlasti putem demokratskih izbora na svim novoima. "Tu spada i postovanje sporazuma o ferpleju medju clanicama udruzene opozicije", rekao je Mihajlovic napominjuci da sve drugo ne bi trebalo da bude kamen spoticanja u zajednickom delovanju opozicije. Na konferenciji za novinare koalicije DAN, Mihajlovic je istakao da veruje u udruzenu opoziciju koja je, prema njegovoj oceni, do sada bila u stanju da resi svaki problem. Na pitanje Radija B2-92 - koji je problem resila opozicija, Mihajlovic odgovara. "Mi imamo pred sobom jedan neodgovoran i stetocinski rezim koji ne prihvata nikakve racionalne predloge udruzene opozicije. Opozicija je ogranicena dogovorom da je za mirno i demokratsko resenje, a ne za tucu koji nam rezim nudi. Ja smatram uspehom to sto opozicija ne naseda na provokacije rezima i sto nije zapalila Srbiju kao sto rezim hoce, a to sto se problemi pogorsavaju, to nije odgovornost opozicije nego odgovornost vlasti. Osveta gradjana i osveta opozicije za sve ovo sto nam rezim radi, bice poraz na izborima", zakljucio je Mihajlovic. On je takodje rekao da se opozicija nije pomirila sa preuzimanjem Studija B. Bitka za tu medijsku kucu ce se nastaviti sve dok se ne vrati u ruke svojih osnivaca, izjavio je kopredsednik koalicije DAN.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: