Mediji bojkotuju SRS

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.02.2000.

18:58

Default images
Radio B2-92 jedan je od 13 medija koji je prihvatio predlog Nezavisnog udruzenja novinara Srbije da do daljeg ne izvestava sa konferencija za novinare Srpske radikalne stranke, kao i da ne prenosi saopstenja te stranke, ni izjave njenih funkcionera. “Ova odluka izraz je naseg protesta zbog pretnji lidera radikala Vojislava Seselja hapsenjima i likvidacijom novinara. Zahtevamo da drzava primenjujuci zakon spreci izazivanje nasilja, sirenje mrznje i svake vrste netrpeljivosti”, navodi se u saopstenju koje su potpisali: NUNS, Blic, Beta, Danas, Studio B, Fonet, Glas javnosti, Radio Indeks, TV Mreza, Nin, TV produkcija VIN, Vreme, Republika i B2-92. Ovim nase slusaoce i citaoce obavestavamo da nece biti kao do sada detaljno informisani o dogadjanjima na politickoj sceni, pre svega aktivnostima dela vladajuce koalicije, ali je to za sada za nas jedini nacin na koji mozemo da odgovorimo na neosnovane napade i pretnje koji dolaze iz SRS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: