Teofilu Pancicu urucena nagrada "Jug Grizelj"

Izvor: B92

Četvrtak, 03.02.2000.

19:16

Default images
Kolumnista nedeljnika "Vreme", Teofil Pancic, dobitnik je nagrade Jug Grizelj, za najvise dostignuce istrazivackog novinarstva. Obrazlazuci odluku, clan zirija, Zivorad Kovacevic je na svecanosti u Medija centru rekao da je uvazen stil, angazovanost i licni pecat Teofila Pancica, a posebno njegova drskost, ironija i podsmeh javnim velicinama. Zahvaljujuci na nagradi, Teofil Pancic je objasnio da je shvata kao kolegijalno priznanje, i dodao: "Novinarstvo liseno pitanja ili ambicije da odgovori na pitanje zasto nam se nesto desava je novinarstvo za koje apsolutno nemam nikakvog interesa. Onoliko koliko to bude do mene, nastavicu da pisem onako kako pisem i ovoliko koliko pisem, ja nameravam da izdrzim na ovaj nacin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: