U napadima povredjeno sedam osoba, spaljene tri srpske kuce

Izvor: B92

Nedelja, 31.10.1999.

19:39

Default images
Dve osobe srpske nacionalnosti povredjene su u toku noci izmedju subote i nedelje u bombaskom napadu u Zubinom Potoku, nedaleko od Kosovske Mitrovice. Na kucu Mirka Djukica, gde se u trenutku napada nalazilo desetak osoba, bacene su dve eksplozivne naprave, posle cega su stanovnici okolnih kuca videli automobil koji se velikom brzinom udaljio u pravcu Kosovske Mitrovice. U eksploziji su teze povredjeni vlasnik kuce i njegova supruga, prenosi Beta. Portparol Kfora major Ole Irgens izjavio je da su u subotu uvece u Lipljanu ranjene tri osobe, nakon sto je na njih pucano iz automobila. Oni su prebaceni u bolnicu u Kosovu Polju, a medjunarodna policija sprovodi istragu, rekao je Irgens ne navodeci detalje. Portparol KFOR-a saopstio je i da su u subotu na Kosovu spaljene tri srpske kuce, ali da tom prilikom niko nije povredjen. Prema njegovim recima dve osobe su ranjene iz vatrenog oruzja u jos jednom incidentu u jednom selu severno od Pristine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: