Radio amateri: Nestalo pet Srba u Orahovcu – KFOR nema potvrdu ove informacije

Izvor: B92

Nedelja, 31.10.1999.

19:26

Default images
Pet osoba srpske nacionalnosti nestalo je prilikom pokusaja da napuste Orahovac, javili su danas radio-amateri iz tog grada, prenosi Beta. Isti izvor navodi da su Budimir Baljosevic, Goran Sovic, Njegovan Devic, Stanisa Milenkovic i Zvezdan Mojcic platili Avronu Avdoniju romske nacionalnosti da ih izvede iz opkoljenog srpskog dela Orahovca, nakon cega su nestali "negde u okolini Djakovice". Radio-amateri navode da je "Avdoni i ranije, nekoliko puta, za novac izvodio Srbe iz Orahovca" i dodaju da je slucaj prijavljen KFOR-u. Predstavnici KFOR-a u Pristini rekli su, medjutim, agenciji Beta da nemaju nikakvih informacija o nestanku petorice Srba iz Orahovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: