OTPORASI PORAZENI U CETVRTFINALU TURNIRA JUL U JULU

Izvor: B92

Nedelja, 06.08.2000.

09:08

Default images
Ekipa mladenovackog "Otpora" koja je ucestvovala na turniru u malom fudbalu u okviru manifestacije "JUL u julu" eliminisana je u subotu uveec posto je porazena sa 5:0 u utakmici sa ekipom Pruzatovca. "Otporasi" su nastupali pod imenom "Do pobede" i od pocetka turnira igrali su u belim majicama sa znakom Pokreta "Otpor" i natpisom "Otpor do pobede". Aktivista "Otpora" i clan ekipe Sladjan Lazic rekao je Beti da je njihov nastup motivisan geslom "Otpor JUL-u", a da je rezultat postignut na takmicenju "u drugom planu". Lazic je rekao da zbog nosenja majica sa znakom "Otpora" na turniru "nije bilo problema, osim u prvom kolu", kada su organizatori pokusali da ih nagovore da obuku druge majice. "Iskoristili smo priliku da se, posto smo pod medijskom blokadom, pojavimo u javnosti i pokazemo da nije nista strasno nositi majicu 'Otpora'", rekao je Beti Ognjen Kalaba, aktivista "Otpora" iz Mladenovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: