SPO NE IDE NA RAZGOVORE U CRNU GORU

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2000.

15:16

Default images
Konacnu odluku o ucescu Srpskog pokreta obnove na svim izborima donece u nedelju Glavni odbor stranke, ali je stav njenih organa da nema saveznih parlamentarnih i predsednickih izbora bez ucesca vladajuce crnogorske partije, izjavio je u utorak portparol SPO Ivan Kovacevic. Prema njegovim recima, SPO ce se zalagati za jedinstvenu litu ukoliko GO odluci da izadje na lokalne izbore u Srbiji. On je dodao da SPO nece ucestvovati na sutrasnjim razgovorima s predstavnicima vladajucih crnogorskih partija o saveznim izborima. "Onaj ko hoce na te izbore, treba da objasni zasto to cini", rekao je Kovacevic. Govoreci o zahtevu opstinskih odbora iz Beceja i Indjije da izadju na sve izbore, on je rekao da do sednice Glavnog odbora stranke svi mogu da iznose svoja misljenja, ali da ce posle toga odluke koje on donese biti "obavezujuce za sve". Kovacevic je negirao informacije da SAD vrse pritisak na Draskovica da SPO izadje na izbore zakazane za 24. septembar, tvrdeci da je jedine razgovore Draskovic nedavno imao sa grckim funkcionerima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: