SPO NA SAVEZNE SAMOSTALNO, NA LOKALNE SA OPOZICIJOM?

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2000.

21:11

Default images
Srpski pokret obnove ce izaci na savezne parlamentarne izbore sa odvojenom listom, dok ce na lokalnom nivou nastupiti sa udruzenom opozicijom Srbije, pise beogradski dnevnik "Danas" u broju od srede pozivajuci se na izvore "u vrhu SPO". List od istog izvora nezvanicno saznaje i da ce SPO podrzati zajednickog predsednickog kandidata, "pri cemu se najozbiljnije 'tipuje' na (predsednika Crne Gore) Mila Djukanovica". "Danas" podseca da ce se Glavni odbor SPO u nedelju 6. avgusta konacno izjasniti o izborima i navodi da je, "po izjavama iz opstinskih organizacijama i nezvanicnim najavama iz vrha stranke, vecina za izlazak na izbore", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: