VRBASKI: SPO RAZGOVARA SA OPOZICIJOM U NOVOM SADU

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2000.

11:13

Default images
Predsednik novosadskog odbora Srpskog pokreta obnove Stevan Vrbaski izjavio je za B2-92 da ce SPO u utorak pokrenuti prve razgovore sa ostalim opozicionim strankama o podeli mesta na zajednickoj listi za lokalne izbore u Novom Sadu. Upitan da li se na osnovu toga moze zakljuciti da SPO definitivno izlazi na lokalne izbore, Vrbaski kaze da ce glavni odbor stranke biti u nedelju kada ce biti doneta konacna odluka o izlasku na izbore. "Ja mislim da je bolje izaci na izbore na zajednickoj listi", kaze Vrbaski. Na pitanje da li ce i on zastupati takav stav, s obzirom da je predsednik Opstinskog odbora SPO u Beceju Slobodan Stanojevic juce za nas program rekao da ce se na predstojecoj sednici Glavnog odbora stranke zalagati da SPO izadju na sve izbore, Vrbaski kaze: "Ja cu zastupati taj stav, a moram da kazem da pojedine opstinske organizacije koje sam posetio ovih dana nagovestavaju da treba izaci na izbore i to na zajednickoj listi".

Savetnik predsednika SPO-a Ognjen Pribicevic je, komentarisuci za "Blic" tvrdnje da SAD vrse snazan pritisak na crnogorskog predsednika Mila Djukanovica i Draskovica da izadju na predstojece izbore, rekao: "SPO odrzava kontakte sa SAD, kao i sa drugim silama. U nekim stvarima se slazemo, u nekima ne, ali pritisaka nije bilo", prenosi Beta. On nije hteo da odgovori na pitanje da li ce lider SPO-a Vuk Draskovic do nedelje doci u Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: