MOGUCNOST DA SU UHAPSENI BILI NA ODMORU?

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2000.

08:37

Default images
Postoji mogucnost da su cetvorica holandskih drzavljana, koji su uhapseni zbog sumnji za pokusaj atentata na jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosovica, zapravo bili na odmoru, rekao je izvor u vladi Holandije, javlja Beta. "Dobili smo izvestaje od nekih ljudi da su ova cetvorica mladica bili na odmoru u Hrvatskoj i Makedoniji, gde su bili i prosle godine", rekao je neimenovani izvor. Holandska vlada je naglasila da i dalje pokusava da dobije sire informacije od jugoslovenske ambasade u Hagu i Ministarstva inostranih poslova Jugoslavije, ali da jos nisu dobili nikakav odgovor. "Vlada ne iskljucuje mogucnost da ce ova cetvorica drzavljana biti iskoristena u propagande svrhe jugoslovenskih vlasti protiv zapada. Ali, u ovom trenutku, jos nista ne znamo", rekao je izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: