DJINDJIC: KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA NA OSNOVU JAVNOG MNJENJA

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2000.

22:07

Default images
Predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic izjavio je Rojtersu da je opozicija u Srbiji spremna da stane iza jednog kandidata na predstojecim predsednickim izborima u Jugoslaviji. On je izrazio uverenje da ce jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic raspisati vanredne predsednicke izbore kako bi izbegao opasnost da opozicija pobedi na saveznim izborima. Lider DS je dodao da ce "do kraja avgusta biti obavljeno pouzdano istrazivanje javnog mnjena i da ce onaj koji bude dobio najvise podrske biti zajednicki kandidat opozicije protiv Milosevica". "Saglasili smo se da ce lideri opozicionih partija ucestovati na izborima za gornji dom Savezne skupstine a kandidati za poslanike donjeg doma ce biti izabrani u skladu sa jacinom svojih partija", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: