DJINDJIC: USKORO SPORAZUM O ZAJEDNICKOM KANDIDATU

Izvor: B92

Utorak, 25.07.2000.

09:44

Default images
Udruzena opozicija uskoro bi mogla da postigne dogovor o zajednickom protivkandidatu Slobodanu Milosevicu za predsednika SRJ, najavio je lider Demokratske stranke Zeoran Djindjic u izjavi svetskom servisu BBC. Govoreci o paketu izbornih zakona usvojenih u ponedeljak u Saveznoj skupstini i danasnjem sastanku opozicionih lidera, Djindjic je ocenio da je najveca Miloseviceva prednost do sada "bila nejedinstvo opozicije". »Medjutim, za Milosevica ce biti vrlo riskantno da izadje na direktne izbore ako opozicija bude imala zajednickog kandidata. Medjutim, to je problem koji mora da resi opozicija. Mi smo blizu izboru zajednickog kandidata. Ja sam spreman da podrzim gospodina Draskovica, ako ima sansu da pobedi na izborima«, rekao je za svetski servis BBC Djindjic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: