POSTIGNUT DOGOVOR O IZBORU ZAJEDNICKIH KANDIDATA

Izvor: B92

Subota, 22.07.2000.

20:42

Default images
Ekspertska grupa udruzene demokratske opozicije postigla je u subotu konacan dogovor o tome kako ce se birati zajednicki kandidati na predstojecim lokalnim izborima. Svoje misljenje o tekstu dogovora ce, kako je Beti rekao predsednik Socijaldemokratske unije Zarko Korac, u utorak, na sastanku u sedistu Pokreta za demokratsku Srbiju, dati lideri udruzene demokratske opozicije. "Ocekuje se da ce predlog biti prihvacen, da ce poceti njegova realizacija, a da ce ekspertska grupa nastaviti rad radi predloga kako da se izadje na pokrajinske i eventualno savezne izbore", rekao je Korac. Sastanak ekspertske grupe odrzan je u beogradskom sedistu Demokratske stranke Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: