"GLAS" I "BLIC" PONOVO DVOBROJI

Izvor: B92

Subota, 22.07.2000.

20:11

Default images
Zbog nestasice papira, dnevni listovi "Glas javnosti" i "Blic" ponovo su ovog vikenda izasli kao dvobroji. "Kao sto smo vas minulih dana obavestvali, jedini domaci proizvodjac novinske hartije ne isporucuje nam ni izdaleka dovoljne kolicine, dok nam drzava uskracuje dozvole za uvoz hartije", navodi urednistvo "Glasa javnosti", javlja Beta. Jedinog domaceg proizvodjaca novinske hartije, fabriku Matroz u Sremskoj Mitrovici, u petak jeposetio premijer Srbije Mirko Marijanovic. Marjanovic je rekao da je "Matroz" jos jedno preduzece koje je "uspelo da za samo godinu dana utrostruci i stabilizuje proizvodnju, zahvaljujuci merama Vlade Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: