ROBERTSON: KARADZIC, MLADIC I MILOSEVIC CE ZAVRSITI U HAGU

Izvor: B92

Sreda, 19.07.2000.

17:21

Default images
Generalni sekretar NATO Dzordz Robertson izjavio je da ce Radovan Karadzic, Ratko Mladic i Slobodan Milosevic "kad-tad zavrsiti u medjunarodnom sudu za ratne zlocine u Hagu". Robertson i visoki predstavnik medjunarodne zajednice u BiH Volfgang Petric u redu su u Sarajevu odrzali zajednicku konferenciju za novinare na kojoj su pozvali gradjane BiH da na novembarskim opstim izborima u BiH glasaju za promene. "Video sam mnogo napretka u BiH , ali to ipak sve sporo tece i po mom misljenju to nije dovoljno. Video sam da raste procenat povratka izbeglica sto je ohrabrujuce, ali ono sto nisam video je modernizacija ekonomskih procesa i zaustavljanje korupcije u BiH", rekao je Robertson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: