RANKOVIC: DRAGO MI JE

Izvor: B92

Sreda, 12.07.2000.

17:57

Default images
Jedan od razresenih, sudija Opstinskog suda u Pozarevcu Djordje Rankovic, rekao je u izjavi za B2-92 da je radostan sto je razresen na zahtev predsednika Vrhovnog suda Srbije Balse Govedarice. “Od pocetka postupka mog razresenja ja sam dobijao samo trecinu plate, tako da sam i sam podneo zahtev za razresenje da bi se postupak sto pre okoncao”, objasnio je Rankovic. "Bez ironije, zaista mi je drago sto sam razresen funkcije zato sto sam posle radnog vremena, koristeci svoja ustavna prava, izasao na miting koji inace, i pored insinuacija da je bio zabranjen, tog momemta nije bio zabranjen. Od 1. avgusta najverovatnije cu poceti da radim kao advokat", rekao je Rankovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: