POSTUPAK PROTIV ABC-A 4. JULA

Izvor: B92

Petak, 30.06.2000.

20:50

Default images
Nastavak predstecajnog postupka protiv preduzeca "ABC produkt", osnivaca dnevnika "Glas javnosti", zakazan je za 4. umesto za 11. jul, kako je ranije bilo najavljeno, saopstio je "ABC produkt", a prenosi Beta. Privredni sud u Beogradu i Visi privredni sud odbili su zahtev "ABC produkta" da se iz predstecajnog postupka protiv tog preduzeca izuzmu predsednik Stecajnog veca Svetlana Slijepcevic-Lukic, predsednik Privrednog suda Milena Arezina i predsednik Viseg privrednog suda Cedomir Prostran. Taj zahtev "ABC produkta" danas je odbio i Vrhovni sud Srbije. "ABC produkt" naveo je da u dopisu Vrhovnog suda nema ni datuma donosenja odluke, ni informacije kada je sud zasedao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: