ODBIJEN ZAHTEV ZA IZUZECA U PREDSTECAJNOM POSTUPKU

Izvor: B92

Četvrtak, 29.06.2000.

23:42

Default images
Privredni sud u Beogradu i Visi privredni sud odbili su zahtev preduzeca "ABC produkt", osnivaca dnevnika "Glas javnosti", da se iz predstecajnog postupka protiv tog preduzeca izuzmu predsednik stecajnog veca Svetlana Slijepcevic-Lukic, predsednik Privrednog suda Milena Arezina i predsednik Viseg privrednog suda Cedomir Prostran. "Glas javnosti" u broju od petka da su resenja tih sudova, koja je "ABC produkt" dobio u cetvrtak, potpisali predsednici Privrednog i Viseg privrednog suda. "ABC produkt" zatrazio je njihovo, kao i izuzece sudije Svetlane Slijepcevic-Lukic, jer su oni, ucestvujuci u dosadasnjim sudskim postupcima protiv tog preduzeca, "pokazali pristrasnost". Novo rociste u predstecajnom postupku protiv "ABC produkta" zakazano je za 11. jul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: