OBRADOVIC: MILOSEVIC JE SLAB, A OPOZICIJA U DEFANZIVI

Izvor: B92

Subota, 24.06.2000.

09:49

Default images
Predsednik Socijaldemokratije Vuk Obradovic izjavio je u Cacku da jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic "nikada nije bio slabiji", ali i da je opozicija "u defanzivi". On je na tribini SD u petak rekao da je problem opozicije, pored "sujeta nekih lidera", i u "razlicitim interesnim pozicijama" jer su neke stranke ucestvovale u vlasti, a druge nisu. "Ako Srpski pokret obnove misli drugacije od ostalog dela opozicije kada je rec o pravljenju zajednickih izbornih lista, nije smak sveta. Zajednicki interes i SPO i ostalog dela opozicije je da se zaustavi talas nasilja i da se Milosevic primora na raspisivanje izbora na svim nivoima", kazao je lider SD. On je rekao i da je "ta vrsta razumevanja i spremnost" stranaka da se ne svadjaju vec da razgovaraju, opoziciji potrebna "kao hleb".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: