"DSS i crnogorska opozicija opstruiraju donošenje Povelje"

Izvor: Beta

Utorak, 14.01.2003.

14:46

Default images

Visoki funkcioner Demokratske partije socijalista Crne Gore i član Ustavne komisije Miodrag Vuković optužio je predstavnike Demokratske stranke Srbije i Socijalističke narodne partije Crne Gore da opstruiraju usvajanje Ustavne povelje iz političkih i ideoloških razloga. "Iz ideoloških jer su zagovornici jake federacije, a iz političkih jer će mnogi od njih ostati bez posla nakon usvajanja povelje", rekao je Vuković novosadskom "Dnevniku" od utorka. Vuković je kazao da ne veruje da će se predstavnici DSS-a i opozicionih crnogorskih stranaka pojaviti ni na sednici Ustavne komisije u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: