Čović: Poslanici DA glasaće za budžet

Izvor: B92

Sreda, 11.12.2002.

21:51

Default images
Lider Demokratske alternative i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović izjavio je u subotu u Leskovcu da će poslanici te stranke u republičkom parlamentu glasati za budžet koji predlaže Vlada Srbije. "Naši poslanici će glasati za završni račun vezan za 2001. godinu, za rebalans budžeta za 2002. i glasaćemo za budžet za 2003. godinu, ali nećemo glasati za završni račun 2000. godine. Smatramo da bi time verifikovali krađu Miloševićevsko-Šešeljevske koalicije koja je ukrala milijardu maraka", rekao je Čović konferenciji za novinare. "Ako i padne budžet, ne znači da je pala Vlada Srbije", istakao je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: