RIK odbacio prigovor DSS-a na uvid u biračke spiskove

Izvor: Beta

Utorak, 10.12.2002.

19:36

Default images

Republička izborna komisija odbacila je u utorak kao nedozvoljen prigovor Demokratske stranke Srbije, koja tvrdi da njenim ovlašćenim predstavnicima nije obezbeđeno izvršenje odluke o načinu uvida u kompakt disk sa skupom biračkih spiskova opština u Srbiji. Članovi RIK-a odlučili su sa 12 glasova za, četiri uzdržana i četiri protiv da odbace prigovor DSS-a.

Predstavnik DSS-a u RIK-u Zoran Lončar, objasnio je da je RIK 8. decembra oko 12 sati stavila na raspolaganje toj stranci hardverski i softverski alat za pretragu biračkih spiskova, ali da su skupštinski kompjuteri veoma slabi, pa je za pojedinačnu pretragu potrebno u proseku oko 12 sati.

Posle odluke da se odbije prigovor DSS-a, na sednici je još ostalo da se utvrde konačni rezultati izbora za predsednika Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: