Mićić: Očekujem usvajanje povelje do kraja meseca

Izvor: B92

Subota, 07.12.2002.

16:31

Default images

Predsednik Skupštine Srbije Nataša Mićić rekla je za B92 da Ustavna povelja još nije u proceduri, ali da će na dnevnom redu biti uskoro, odmah nakon tačke o budžetu: "Pošto je već zakazana za utorak razmotriću mogućnost da se usvoji budžet, a da zatim prekinem sednicu i da, ukoliko stigne Ustavna povelja, nastavimo sa razmatranjem i usvajanjem povelje. Takođe, treba imati u vidu da, pre nego što se stavi na dnevni red, potrebno je da prođe određenu proceduru, da se dostavi poslanicima, zatim da se održe sednice matičnih odbora, pre svega mislim na Ustavni odbor i tek onda se može usvajati ustavna povelja".

Nataša Mićić nije mogla da tvrdi da neće biti problema oko usvajanja Ustavne povelje u srpskom parlamentu, ističući uverenje da će taj posao biti završen do kraja meseca: "Očekujem i iskreno verujem da ćemo do kraja meseca usvojiti Ustavnu povelju i ne vidim razloge da bude nekih problema, mada problemi nikad nisu isključeni kada je rad parlamenta u pitanju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: