Budžet Vojvodine oko 13,5 milijardi dinara

Izvor: B92

Subota, 07.12.2002.

11:26

Default images

Vojvodina će naredne godine u svom budžetu imati oko 13,5 milijardi dinara, saopštio je u Novom Sadu ministar finansija u Vladi Srbije Božidar Đelić. On je, posle razgovora s predstavnicima Izvršnog veća Vojvodine, najavio da se značajniji rast pokrajinskog budžeta može očekivati posle ustavnih reformi. Kako izveštava dopisnik B92 Miroslav Zadrepko, Vojvodina bi trebalo da kroz svoj fond za razvoj da obezbedi oko milijardu dinara, ali Đelić kaže da to ne znači da bi pokrajinska administracija trebalo da uveća budžetsku potrošnju. "To znači da će Vojvodina imati više sredstava, ali taj novac treba da ubaci i privredu, a ne u budžetsku potrošnju", kaže Đelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: