Piperovićeva supruga tvrdi da on nije kriv

Izvor: B92

Subota, 07.12.2002.

10:37

Default images

Supruga zamenika crnogorskog državnog tužioca Zorana Piperovića, uhapšenog zbog sumnje da je umešan u trgovinu ženama, tvrdi da on nije kriv. Vesna Piperović je u pismu koje objavljuju neki podgorički listovi navela da "nijednoj ženi ne bi poželela publicitet" kakav prati njenog muža i porodicu od pre 7 dana kada je Piperović uhapšen zbog sumnji da je umešan u trgovinu ženama. Ona takođe piše da "ničijoj deci, pa ni deci onih koji su pokrenuli i sproveli hajku" na njenog muža, "ne bi, u najgorem besu, poželela da im se tako nešto desi". Vesna Piperović je pozvala prijatelje njenog supruga da odgovore na pitanje "da li su poverovali da se on bavio tako gnusnom trgovinom ženama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: