Piperović doveo Moldavku iz Bijeljine?

Izvor: B92

Sreda, 04.12.2002.

10:55

Default images

Istražni sudija Osnovnog suda u Podgorici Ana Vuković ispitala je u utorak zamenika državnog tužioca Zorana Piperovića i Bajrama Orahovca, koji su prema zahtevu za proširenje istrage osumnjičeni za posredovanje u vršenju prostitucije i trgovine ljudima. U zahtevu za proširenje istrage navodi se da je Piperović devojku iz Moldavije S.Č. iz Beograda odveo u Bijeljinu, a posle izvesnog vremena u Podgoricu u noćni lokal "Oskar". Piperović je sve to negirao, tvrdeći da nikada nije bio u Bijeljini. On nije krio bes i ogorčenje i pitao se "ko je iz MUP mogao da mu smesti". On se zakleo da nikada u životu nije vidio Moldavku i da nema nikakve veze s njenom trgovinom i podvođenjem. Kao mogućeg naručioca njegovog hapšenja Piperović je naveo šefa policijskog tima za suzbijanje trgovine ljudima Milana Paunovića. Izvori lista tvrde da su oba negirala sve optužbe koje im se stavljaju na teret.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: