Đelić: Ja sam za 'opciju Đelić'

Izvor: B92

Utorak, 03.12.2002.

17:31

Default images

Posle odluke da ne bude član nevladine organizacije G 17 plus, koja prerasta u političku stranku, jedan og članova te organizacije, ministar finansija u Vladi Srbije Božidar Đelić, rekao je da “čisto liberalni politički program G17 plus” nije njegova politička opcija, jer sam veruje “u neke više ciljeve i ideale socijalne pravde”, te da se “nije prepoznao u tom programu”. "To je jedna lična odluka, mislim da je fer da izađem iz vlade kao što sam u nju i ušao, i na kraju, ako se već gledaju politička načela, mislim da imam jednu drugu opciju, ali to nije opcija neke političke partije, to je 'opcija Đelić'", rekao je Đelić. On je dodao i da sa čelnim ljudima G17 plus  - Mlađanom Dinkićem i Miroljubom Labusom ostaje u “prijateljskim odnosima”, te da će sa njima “nastaviti da se bori za pravu stvar”, ali ne u istoj političkoj partiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: