Ministar pravde bez komentara o hapšenju Piperovića

Izvor: Beta

Ponedeljak, 02.12.2002.

14:27

Default images
Ministar pravde Crne Gore Željko Šturanović nije želeo u ponedeljak da komentariše hapšenje zamenika državnog tužioca Zorana Piperovića, osumnjičenog da je umešan u prostituciju i trgovinu ženama. Šturanović je rekao da ne želi da prejudicira ishod istrage protiv Piperovića. "U toku je postupak i videćemo šta će nadležni organi otkriti tokom istrage", rekao je Šturanović i dodao da u načelu podržava odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala, a posebno protiv trgovine ljudima. Piperović je povodom hapšenja rekao da se neko s njim "grdno poigrao" i da će zbog toga "debelo platiti". "U početku sam mislio da je neka šala, ali kako vreme odmiče shvatio sam da mi je neko gadno namestio", rekao je Piperović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: