Ilić: Poslednja sednica zapečatila DOS

Izvor: Beta

Nedelja, 01.12.2002.

10:51

Default images

Lider Nove Srbije Velimir Ilić, koji je podržao predsedničkog kandidata Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunicu, pozvao je u subotu uveče građane da izađu na predsedničke izbore u Srbiji. Ilić je, gostujući na čačanskoj televiziji "Galaksija 32" u rezervisanom terminu DSS, istakao da Srbija "mora da dobije predsednika jer bi to značilo da smo narod koji ima koga da bira i koji ume da izabere". On je ocenio da je poslednja sednica Predsedništva DOS "zapečatila DOS" i da više nema razloga da se ta koalicija sastaje. On je istakao da posle sednice DOS "nije bio uznemiren", već da je "bio zabrinut zbog svega što se dešava u Srbiji". "OEBS i EU pozivaju građane na izbore u Srbiji, da bude rešena agonija oko predsednika Srbije, jer su predsednički izbori skupi i komplikovani, a vladajuća koalicija to nije u stanju, što je potpuna katastrofa i tako nešto nije zabeleženo u istoriji," rekao je Ilić. "Sedam dana uoči izbora premijer Srbije konstantno priča kako predsednik treba da bude biran u Parlamentu zato što je to jedna šačica ljudi koja ne može nikada da pobedi nigde, sem u nekim anketama. Ako neko smatra da Koštunica nije dobar kandidat trebalo je da se pojavi na izborima," rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: