BORISLAV MILOSEVIC O AKTUELNOJ SITUACIJI U ZEMLJI

Izvor: B92

Petak, 09.06.2000.

22:27

Default images
16:30 Jugoslovenski ambasador u Moskvi Borislav Milosevic optuzio je UNMIK i Kfor za sistematsko krsenje Rezolucije Saveta bezbednosti UN o Kosovu. Po njegovim recima, za situaciju na Kosovu i u SRJ, odgovornost "snosi agresor i americka administracija", javlja Beta. Na konferenciji za novinare u Moskvi, Milosevic je rekao da ne smatra da su zbog poslednjih poseta nekih celnika srpske opozicije Moskvi, odnosi Rusije i SRJ poceli da se hlade. Rusija ima pravo da odrzava kontakte sa svim politickim snagama u Jugoslaviji, istakao je Milosevic, dodajuci da je Moskva kontaktirala sa "legalnom opozicijom". Upitan da li njegov brat, jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic razmislja o odlasku sa vlasti "zbog katastrofalne situacije" u zemlji, jugosovenski ambasador je odgovorio da "ne zna sta misli Slobodan Milosevic, ali da je on legalno izabrani predsednik". "Zakonskim putem moze da prestane njegova funkcija, ako narod tako odluci. Ove godine su lokalni i savezni izbori, i narod ce odluciti, a naredne godine bice drugi", rekao je Borislav Milosevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: