Ilić: U DOS traju konsultacije oko predsednickog kandidata

Izvor: Beta

Nedelja, 10.11.2002.

20:44

Default images

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je u nedelju uveče da su u okviru DOS-a u toku konsultacije o eventualnom zajedničkom kandidatu na izborima za predsednika Srbije ili kandidatu koji bi imao podršku vladajuće koalicije. Ilić, koji će biti domaćin narednog sastanka Predsedništva DOS-a, rekao je Radio-televiziji Srbije da će se predstavnici te koalicije u naredna dva do tri dana dogovoriti kandidatu koga će podržati na izborima zakazanim za 8. decembar.

Lider NS-a je izrazio očekivanje da će u tom roku biti održana i sednica Predsedništva DOS-a, na kojoj bi, kako je rekao, bilo neophodno i prisustvo predstavnika Demokratske stranke Srbije. On je dodao da će o toj inicijativi sutra razgovarati sa sa liderom DSS-a, predsednikom SRJ Vojislavom Koštunicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: