Jočić: u ponedeljak neće biti pomaka u radu Ustavne komisije

Izvor: B92

Nedelja, 10.11.2002.

18:43

Default images

Član Ustavne komisije Dragan Jočić izjavio je u nedelju da od sutrašnje sednice ne očekuje rešenje spornih pitanja Ustavne povelje, jer strana koja predstavlja većinsku Crnu Goru nije spremna na pomake u svojim stavovima. Jočić je rekao da očekuje da će članovi Ustavne komisije u ponedeljak ili na nekoj od narednih sednica završiti Ustavnu povelju u tekstualnom delu sa otvorenim pitanjima, koja neće biti rešena, jer strana koja predstavlja većinsku Crnu Goru nije spremna na pomake u svojim stavovima. Prema njegovim rečima, u poslednjih mesec dana premijer Zoran Djindjić preko svojih predstavnika u komisiji "ide na neka rešenja koja nisu dobra za državnu zajednicu, a dogovor ministra finansija Božidara Djelića i predstavnika crnogorske vlasti ide u prilog da Demokratska partije socijalista i njeni koalicioni partneri ne žele državnu zajednicu kao jednu stabilnu državu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: