Vukadinović: Teško do sveobuhvatnog dogovora

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.11.2002.

16:46

Default images

Politički analitičar Đorđe Vukadinović ocenio je da će DOS i Demokratska stranka Srbije teško ponovo postati partneri i da je, umesto takvih pokušaja, bolje da sklope "konkretne dogovore koji bi doprineli hlađenju" sukoba. Vukadinović je ocenio da su ponuđeni uslovi DOS za povratak DSS u Skupštinu Srbije "ucena" i da se "unapred računalo da će oni biti odbijeni" iako je pozivom "izneta fer-ponuda da budu zakopane ratne sekire". On je, takođe, ocenio da je i DSS spreman za ustupke jer je u odgovoru na ponudu DOS, navodeći sled rešavanja pitanja u zemlji, naveo privremene parlamente izbore tek na trećem mestu, iako je ranije zahtevao da vanredni izbori na svim nivoima budu održani što hitnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: