Koštunica zastupljeniji u medijima od Labusa

Izvor: B92

Nedelja, 13.10.2002.

21:41

Default images

Pred drugi krug predsedničkih izbora kandidati Vojislav Koštunica i Miroljub Labus bili su zastupljeni u 1.229 novinskih tekstova, izjavio je na konferenciji za novinare u Medija centru izvršni direktor Ebart - novinske dokumentacije Velimir Ćurguz Kazimir. Kandidat Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica je bio glavna tema u 330, a kandidat grupe građana Miroljub Labus u 261 novinskom tekstu, rekao je Ćurguz Kazimir. Koštunica se uglavnom bavio pozivom na glasanje kao i ocenama rada premijera Srbije i Vlade Srbije, potom ocenama protivkandidata Miroljuba Labusa i socijalne politike u Srbiji. Miroljub Labus se najčešće bavio svojim protivkandidatom, reformama, pozivom na glasanje i temama vezanim za EU. Predstavnik AGB "Stratedžik risrč" Darko Broćić kazao je da su dnevnici imali 25 tekstova posvećenih televizijskom duelu predsedničkih kandidata, održanom 9. oktobra. On je rekao da je gledanost bila velika i da je od ukupunog broja ispitanika, 53,2 odsto najmanje jedan minut gledalo duel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: