"Koštunica bolji predsednik, a Labus premijer"

Izvor: B92

Četvrtak, 10.10.2002.

21:42

Default images

Dragoljub Mićunović, predsednik Veća građana Skupštine Jugoslavije i lider Demokratskog centra, izjavio je da su njegove političke simpatije na strani Koštunice kada se radi o funkciji predsednika Srbije i da bi se više kolebao da se radi o kandidaturi za predsednika Vlade Srbije. On je ocenio da je TV-duel Koštunice i Labusa pokazao da je "u političkom nadmetanju moguća demokratska atmosfera i civilizovano ponašanje, što je uteha biračima, koji su već godinama navikli na brutalnost i prljave kampanje". "Zbog toga verujem da će građani u većem broju izaći na izbore jer su ohrabreni da imaju koga da biraju. Taj podstrek je mnogo važniji od procena ko je u TV-duelu pobedio na poene. Važno je da građani Srbije pobede, a to će biti ako na birališta izađe više od 50 odsto birača", smatra Mićunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: