Prvi TV-duel predsedničkih kandidata

Izvor: B92

Četvrtak, 10.10.2002.

09:23

Default images

Ono po čemu se aktuelni izbori u Srbiji razlikuju od svih prethodnih je i duel predsedničkih kandidata. Prvi put u istoriji predsedničkih izbora u Srbiji građani su imali prilike da u finišu kampanje pogledaju direktno sučeljavanje kandidata za budućeg predsednika. Vojislav Koštunica i Miroljub Labus su, u dvočasovnom duelu održanom u beogradskom Medija centru, predstavili svoje programe, razmenili stavove, odgovarali na pitanja novinara i na kraju, pred televizijskim kamerama, jedan drugom pružili ruku. Rezultati elektronskog merenja gledanosti duela agencije "AGB Strategic Research" pokazuju da je duel gledalo 58,57 odsto od ukupnog broja građana koji su u to vreme pratili neki od TV-programa. Najveća gledanost zabeležena je u 21:00, kada je TV-duel pratilo 61 odsto stanovnika Srbije bez Kosova. Blizu 8.000 posetilaca internet-sajta B92 direktno je pratilo duel predsedničkih kandidata. Tokom dvočasovnog glasanja na sajtu B92 posle duela, od 700 glasača, njih 399 ocenilo je da je bolji utisak ostavio Labus, dok je 301 posetilac glasao da je ubedljiviji bio Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: