Koštunica uveren u uspeh drugog kruga izbora

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.10.2002.

18:07

Default images
Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izrazio je u ponedeljak u Zaječaru uverenje da će drugi krug predsedničkih izbora uspeti, jer će, kako je ocenio, većina građana izaći na izbore zbog državnih a ne stranačkih interesa. Na konferenciji za novinare u Zaječaru, koji je obišao u okviru predizborne kampanje, Koštunica je kazao da je veoma važno da drugi krug izbora uspe zbog očuvanja stabilnosti i celovitosti institucija u Srbiji. On je istakao da Skupština Srbije kao "najvažnija institucija" trenutno ne funkcioniše i da u Srbiji funkcionišu samo vlada i njen predsednik Zoran Đinđić. Koštunica, koji je i predsednik SRJ, kazao je da će ako pobedi tražiti poštovanje beogradskog sporazuma o preuređenju odnosa Srbije i Crne Gore koji su, između ostalih, potpisali Đinđić i potpredsednik Savezne vlade Miroljub Labus, inače kandidat grupe građana za predsednika Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: