Šami: Koštunica će nedvosmisleno pobediti na izborima

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 07.10.2002.

14:40

Default images

Potpredsednik DSS Zoran Šami izjavio je u ponedeljak da će Vojislav Koštunica "nedvosmisleno" pobediti Miroljuba Labusa u drugom krugu predsedničkih izbora: "Mislim da će nedvosmisleno g. Koštunica osvojiti znatno više glasova od g. Labusa i da će pobediti g. Labusa i mislim da će izaći više od 50% birača". Šami je dodao da Republička izborna komisija mora brže da objavljuje rezultate izbora kako bi se smanjio prostor za manipulacije rezultatima glasanja.

Potpredsednik DSS-a Dragan Maršićanin rekao je da je do odugovlačenja dogovora oko medijskog duela predsedničkih kandidata došlo "zato što Labus nije želeo da govori o pojedinim temama". Maršićanin je dodao da takav stav nije opravdan, jer budući predsednik Srbije mora da izrazi svoj stav i o budućoj zajednici sa Crnom Gorom, oduzimanju mandata DSS-a u Skupštini Srbije i potrebi donošenja novog republičkog Ustava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: