Duel Koštunica - Labus u sredu

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.10.2002.

09:40

Default images

Predstavnici izbornih štabova predsedničkih kandidata Vojislava Koštunice i Miroljuba Labusa potpisali su u ponedeljak sporazum o proceduri televizijskog duela u beogradskom Medija centru. Sučeljavanje dva kandidata, počeće u sredu u 20 sati i trajaće dva sata. Duel između Koštunice i Labusa, prema do sada potvrđenim prijavama, prenosiće RTS, Mreža, ANEM, Televizija Pink i TV BK. Razgovor će voditi urednik u “Medija centru“ Vladan Radosavljević. Prema njegovim rečima, Koštunica i Labus imaće po pet minuta za svoje predstavljanje, a nakon toga će uslediti dijalog. "Oko dve trećine vremena biće posvećeno direktnom sučeljavanju stavova i mišljenja po najznačajnijim pitanjima za državu i društvo, a 45 minuta će novinari najtiražnijih, najuglednijih i nauticajnijih medija imati mogućnost da obojici kandidata postave po jedno kratko pitanje. To je načelni scenario oko koga smo se usaglasili i posle menjanja nekih, manje-više zaista tehničkih, detalja. Zaista su razmatrani svi detalji počevši od toga da li će stolice imati točkiće ili ne, a to, kao što znate, oduzima vreme", rekao je Radosavljević.

Iako su pregovori o sučeljavanju Koštunice i Labusa trajali nekoliko dana, predstavnici njihovih izbornih štabova Ksenija Milivojević i Dina Jovanović negirale su, postojanje bilo kakvog nesporazuma. "Ništa nije bilo sporno, zadovoljni smo time što će oba kandidata imati mogućnost da sučele svoje stavove i imaće sasvim dovoljno vremena",rekla je Ksenija Milivojević.

Dina Jovanović iz izbornog štaba Miroljuba Labusa kaže da su "usaglašeni samo neki sitni tehnički detalji i da su definisane oblasti u okviru kojih će kandidati razmenjivati mišljenja i imati uvodni deo o tim temama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: